Αισθητική οδοντιατρική

Η σύγχρονη αισθητική οδοντιατρική διαθέτει τα κατάλληλα υλικά και μεθόδους δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε όλους μας να αποκτήσουμε ένα ελκυστικό χαμόγελο και να αυξήσουμε την αυτοπεποίθησή μας.

Η αισθητική οδοντιατρική διορθώνει προβλήματα ελλειπόντων δοντιών, προβλήματα που αφορούν δόντια που δεν έχουν σωστή θέση στον φραγμό, δόντια που δεν έχουν ανατείλει πλήρως (φωτογραφία παρακάτω στις όψεις ρητίνης) και να βελτιώσει τα δόντια με σκούρο χρώμα.

Η λεύκανση, οι όψεις ρητίνης και τα λευκά σφραγίσματα είναι οι συνηθέστερες μέθοδοι βελτίωσης του χαμόγελου.

Λεύκανση

Η λεύκανση είναι μια ασφαλής και απλή θεραπεία με συχνά θεαματικά αποτελέσματα. Η επιτυχία εξαρτάται από την σωστή διάγνωση και το σχέδιο θεραπείας ανάλογα με την κατάσταση του ασθενή.
Υπάρχουν κάποιες αντενδείξεις οι οποίες πρέπει να λαμβάνονται υπόψη πριν την λεύκανση. Άτομα με πολλαπλές αποκαταστάσεις στα πρόσθια δόντια και γυναίκες σε περίοδο θηλασμού και εγκυμοσύνης δεν είναι κατάλληλα για την συγκεκριμένη θεραπεία.
Η διάρκεια του αποτελέσματος εξαρτάται από την σωστή καθοδήγηση του ασθενή έτσι ώστε να είναι η μεγαλύτερη δυνατή.

Όψεις ρητίνης

Οι όψεις ρητίνης είναι λεπτές επικαλύψεις των δοντιών με σύνθετη ρητίνη οι οποίες μας επιτρέπουν να βελτιώσουμε το σχήμα, το χρώμα, το μέγεθος, την θέση, τα διαστήματα των δοντιών και την κλίση τους σε ορισμένες περιπτώσεις. Είναι μια οικονομική ανώδυνη και επανορθώσιμη τεχνική που δεν απαιτεί τρόχισμα των δοντιών και έχει πολύ καλά αποτελέσματα. Βασική προϋπόθεση για να έχουμε ένα ωραίο αποτέλεσμα είναι να έχουμε υγιή ούλα.

Λευκά σφραγίσματα

Η αντικατάσταση παλαιών σφραγισμάτων με λευκά βοηθά επίσης στην βελτίωση της εικόνας των δοντιών. Τα νέα υλικά επιτρέπουν αποκαταστάσεις με καλύτερη αισθητική απόδοση και αντοχή.
Ένα ραντεβού συμβουλευτικού χαρακτήρα μπορεί να σας δώσει απαντήσεις σε τυχόν απορίες και σε συνεργασία με τον θεράποντα οδοντίατρο να αποκτήσετε και εσείς ένα γοητευτικό χαμόγελο.

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH