Η Φιλοσοφία μου

Περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας

Με την πολυετή εμπειρία και τη διαρκή ενημέρωση σχετικά με τις εξελίξεις στην οδοντιατρική, παρέχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα τόσο στην υγιεινή των δοντιών και του στόματος όσο και στο λαμπερό χαμόγελό σας.

Οι αξίες μας

Μερικές από τις “αξίες” που χαρακτηρίζουν τη δουλειά μας

Υπευθυνότητα

Άριστη τεχνογνωσία

Σχέση εμπιστοσύνης με τον ασθενή

Άνετη και ευχάριστη ατμόσφαιρα

Τήρηση των κανόνων υγειινής

Ειδική μέριμνα για τα παιδιά

Έμφαση στη λεπτομέρεια και την αισθητική

Εγγύηση υψηλής οδοντιατρικής φροντίδας

Η υπόσχεση μας

Υπεύθυνη και υψηλής ποιότητας οδοντιατρική φροντίδα με σεβασμό στον κάθε ασθενή. Η βασική μου αρχή ήταν και είναι να παρέχω υψηλής ποιότητας οδοντιατρική φροντίδα.

Ο στόχος μου είναι να σας βοηθήσω να διατηρήσετε ή να αποκτήσετε μια υγιή οδοντοστοιχία για ολόκληρη τη ζωή σας. Εργάσθηκα όλα αυτά τα χρόνια φροντίζοντας ο ασθενής μου να έχει αποτελεσματική θεραπεία στο πρόβλημα του καθώς και ασφάλεια.Η υγεία σας είναι μια από τις σημαντικότερες προτεραιότητές μου.
Οι λόγοι αυτοί με οδήγησαν πριν λίγα χρόνια, στην δημιουργία ενός πιο σύγχρονου οδοντιατρείου πιο λειτουργικού, με εργαλεία εναρμονισμένα με τα τελευταία πρότυπα υγιεινής και αποστείρωσης.

.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε οδοντιατρικό πρόβλημα αντιμετωπίζετε. Σας υποσχόμαστε ότι θα βρούμε την καλύτερη δυνατή λύση στο πρόβλημά σας.

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH